samenwerken

Hallo ik ben Opa DuSart.
Welkom bij DuSart Pharma!

Meer info over Opa DuSart

Hoe kan ik u helpen?

  • Heeft u vragen over (het produceren van) voedingssupplementen?
  • Bent u op zoek naar bestaande supplement of wilt u een nieuw product ontwikkelen?
  • Een andere vraag of op zoek naar extra informatie, laten we bellen!

Hallo ik ben Opa DuSart.
Welkom bij DuSart Pharma!

Meer info over Opa DuSart

Fill 1

Bedankt namens Opa Dusart, houd uw inbox in de gaten

ontwikkelen

Dusart ontwikkelt, produceert en verpakt voedingssupplementen waaronder medische hulpmiddelen en andere gezondheidsproducten zoals zalven en tincturen. We hebben een zeer deskundige Research & Development afdeling die, conform uw wensen, een passend product ontwikkelt dat voldoet aan alle wettelijke richtlijnen en gezondheidsclaims. Wij ontwikkelen en testen de producten in ons eigen laboratorium en produceren deze volledig in-house. Hierdoor houden we voortdurend grip op het proces en de kwaliteit.

Flexibele productielijnen

Onze productielijnen zijn zo ingericht dat we in staat zijn om zowel kleine als grote producties te draaien. Onze klanten zijn dan ook zowel ondernemers met een startup project als grote multinationals. De meerwaarde hiervan zit in de mogelijkheid om vanaf de testfase een productie in kleine oplage te starten en vervolgens naar behoefte op te schalen en zo mee te groeien met uw succes.

Research &
Development

Uw succes is ons succes. Onze afdeling Research & Development is daar een belangrijk onderdeel van. Het staat onder leiding van een zeer ervaren productontwikkelaar en bevat daarnaast een afvaardiging van diverse disciplines binnen ons bedrijf. De totstandkoming van het (eind)product start dus al bij het betrekken van alle specialisten aan de start van het proces. Daardoor kunnen we het ontwikkelproces en levertijd ook significant verkorten.

Commercieel Succes

Dusart is meer dan alleen een leverancier/producent. Wij denken actief mee, geven feedback en suggesties. Hierdoor krijgt u feitelijk een sparringpartner die u helpt uw idee te perfectioneren tot een succesvol product.

Samen uw product ontwerpen en produceren? Benieuwd naar onze verpakkings­­mogelijkheden? Meer weten over voedings­­supplementen? Neem contact met ons op!

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.