samenwerken

Hallo ik ben Opa DuSart.
Welkom bij DuSart Pharma!

Meer info over Opa DuSart

Hoe kan ik u helpen?

  • Heeft u vragen over (het produceren van) voedingssupplementen?
  • Bent u op zoek naar bestaande supplement of wilt u een nieuw product ontwikkelen?
  • Een andere vraag of op zoek naar extra informatie, laten we bellen!

Hallo ik ben Opa DuSart.
Welkom bij DuSart Pharma!

Meer info over Opa DuSart

Fill 1

Bedankt namens Opa Dusart, houd uw inbox in de gaten

welkom bij dusart

Supporting health since 1954. Dit is al bijna 70 jaar ons uitgangspunt: mooie producten ontwikkelen en produceren ter ondersteuning van de gezondheid. Naast het afleveren van kwaliteit die voldoet aan de hoogste standaarden, bent u ook verzekerd van de beste serviceverlening tot ver na de aflevering van ons product. Dit doen we met veel passie, plezier en humor. Wij zijn Dusart!

Onze missie

Supporting health since 1954.

Onze visie

1.  Wij geloven in de kracht van de natuur en natuurlijke ingrediënten.

2.  Wij ontwikkelen state-of-the-art supplementen met de meest effectieve samenstelling en in de meest gebruiksvriendelijke toedieningsvorm.

3.  Wij zijn een expert op het gebied van voedingssupplementen.

Opa DuSart

Dhr. Johannes Du Sart, wij noemen hem Opa DuSart, is de oprichter van DuSart Pharma. Opa DuSart is geboren in 1922 en vandaag de dag nog geweldig vitaal. Zijn toewijding en passie voor het vak stralen nog steeds door ons dagelijkse werk heen!

Geschiedenis

Onze geschiedenis begint in 1954 met de ontwikkeling van Ginseng Tonicum: een kruidenbitter op basis van ginsengwortel, geproduceerd door Opa DuSart. Van daaruit ontwikkelde het bedrijf zich tot een specialist op het gebied van vloeibare- en vaste voedingssupplementen.

Anno nu

Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf met superieure kennis en ervaring op technologisch en farma-chemisch gebied. Wij ontwikkelen, produceren, verpakken en distribueren.

Toekomst

Onze kracht ligt in onze innovatieve werkwijze. Zo combineren we moderne techniek met ouderwets goede service. U heeft het idee, Dusart kan het realiseren. Dat is waar we goed in zijn en wat we al bijna 70 jaar met succes doen voor zeer uiteenlopende klanten.

Samen uw product ontwerpen en produceren? Benieuwd naar onze verpakkings­­mogelijkheden? Meer weten over voedings­­supplementen? Neem contact met ons op!

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.