samenwerken

Hallo ik ben Opa DuSart.
Welkom bij DuSart Pharma!

Meer info over Opa DuSart

Hoe kan ik u helpen?

  • Heeft u vragen over (het produceren van) voedingssupplementen?
  • Bent u op zoek naar bestaande supplement of wilt u een nieuw product ontwikkelen?
  • Een andere vraag of op zoek naar extra informatie, laten we bellen!

Hallo ik ben Opa DuSart.
Welkom bij DuSart Pharma!

Meer info over Opa DuSart

Fill 1

Bedankt namens Opa Dusart, houd uw inbox in de gaten

Keratine: bouwstof van het haar

Als de herfst zijn intrede doet worden velen van ons geplaagd door haarverlies. Niet alleen seizoensgebonden veranderingen zijn de boosdoener; ook stress, ongevarieerde voeding, hormonen en een verzwakte doorbloeding van de hoofdhuid spelen hierin een rol. En last but not least, naarmate we ouder worden vertraagt de productie van collageen en keratine, de bouwstenen voor een gezonde haardos. Over de kracht van keratine en het ingrediënt KeraGEN-IV vertellen we graag meer!

Sterk haar valt minder snel uit en breekt minder snel. Keratine, een eiwit dat van nature in ons lichaam aanwezig is, is van groot belang voor het behoud van sterk en gezond haar. Het vormt de bouwstenen van onze lokken en helpt bij het versterken en beschermen ervan. Helaas kan de aanwezige keratine in het haar door verschillende oorzaken afbreken, wat weer leidt tot zwakker haar dat gemakkelijk uitvalt. Gelukkig kan suppleren met keratine dit proces omkeren.

KeraGEN-IV is dé oplossing voor gezond, glanzend en volumineus haar. Het is een bioactieve, oplosbare vorm van keratine die makkelijk door het lichaam wordt opgenomen. Het is afkomstig van de keratine uit de natuurlijke vezels van schapenwol uit Nieuw Zeeland, is grotendeels gelijk aan menselijke keratine en werkt uitzonderlijk goed samen met het lichaam. De belangrijkste kenmerken van dit type keratine zetten we op een rijtje:

1. Rijk aan cysteïne
Keratine levert een hoog gehalte aan cysteïne. Dit aminozuur is belangrijk bij het verhogen van de eiwitstructuren in haar, huid en nagels.

2. Stimuleert de aanmaak van collageen type IV en VII
Collageen versterkt de haarfollikels. Keratine stimuleert de aanmaak van collageen type IV en VII. Deze specifieke soorten zorgen voor stabiliteit van de haarzakjes en een stevige verankering in de hoofdhuid.

3. Vermindert oxidatieve stress
Oxidatieve stress speelt een grote rol bij haaruitval. Keratine reguleert de productie van taurine en glutathione. Dit duo is belangrijk bij het verminderen van oxidatieve stress, celbeschadiging en het ondersteunen van de stofwisseling.

Kortom, KeraGEN-IV helpt de gezondheid en het volume van het haar. Het heeft een synergetische werking met collageen en andere nutriënten zoals MSM, biotine, zink en koper. U kunt KeraGEN-IV door ons laten verwerken tot capsule of tablet.