samenwerken

Hallo ik ben Opa DuSart.
Welkom bij DuSart Pharma!

Meer info over Opa DuSart

Hoe kan ik u helpen?

  • Heeft u vragen over (het produceren van) voedingssupplementen?
  • Bent u op zoek naar bestaande supplement of wilt u een nieuw product ontwikkelen?
  • Een andere vraag of op zoek naar extra informatie, laten we bellen!

Hallo ik ben Opa DuSart.
Welkom bij DuSart Pharma!

Meer info over Opa DuSart

Fill 1

Bedankt namens Opa Dusart, houd uw inbox in de gaten

Nieuws

Johannes Du Sart (Opa DuSart)

Voor bekenden van DuSart Pharma is de naam ‘’ Opa DuSart’’ niet vreemd. Vaak wordt hij tijdens introductiegesprekken met sollicitanten, maar ook potentiële partners genoemd bij de uitleg over het ontstaan van DuSart Pharma. We vertellen dan over zijn reis naar Azië en hoe het idee van DuSart geboren is. Hoewel Opa DuSart al een tijd met pensioen is, ademt zijn passie nog elke dag door ons kantoor. Vandaag stellen we Opa DuSart aan iedereen voor, via een trip down memory lane!

Het was de naoorlogse periode, het jaar 1950, toen Johannes Du Sart een jongeman was van 25 jaar. Hij had een bijzondere reis gepland naar Azië om op zoek te gaan naar nieuwe kruiden. Niet wetende dat hij, door een onverwachtse tussenlanding, vrijwel letterlijk tegen de Ginseng Wortel aan zou lopen en dit bepalend zou zijn voor de rest van zijn leven. Opa liep op een lokale Kruidenmarkt een kruidendokter tegen het lijf en vertelde over de magische wortel van de Ginseng. Na afspraken te hebben gemaakt om een paar kilo naar Nederland te sturen, vervolgde hij zijn reis. Bij terugkomst ging Opa DuSart aan de slag en gebruikte hij de kennis die de kruidendokter hem had verteld, bovenop de kennis die hij had opgedaan in zijn medicijnenstudie.

Johannes Du Sart

Opa creëerde een Ginseng Tonicum met 40 kruiden op basis van medicinale witte wijn. Deze tonicum werd verkocht in bulk en glazen flessen van 500 ml. Na dit doorslaande succes was de vraag naar andere producten een feit, ontstond de firma D.S. Pharma en kwam de productie van andere supplementen op gang. De Ginseng Tonicum met het gouden label is nog lang een verkoopsucces geweest, maar werd snel door andere producten en successen ingehaald. De naam van het bedrijf is begin deze eeuw veranderd in DuSart Pharma bv om internationaal een betere uitspreekbare naam te hebben. Vandaag de dag maken we circa 2000 verschillende producten in vaste en vloeibare vorm.

Een succesverhaal zoals vele, maar wel met de kernwaardes die vandaag de dag nog steeds de basis vormen voor de werkwijze van DuSart Pharma: van idee tot product, met toegewijde service. Maak het onmogelijke mogelijk en verleg de grenzen!

Opa DuSart is inmiddels niet meer actief bij DuSart Pharma al hoewel hij er vitaal genoeg voor is met zijn respectievelijke 97 jaar. Maar geregeld komt hij nog langsrijden voor een kop koffie en een praatje. En zo wordt hij nog steeds genoemd bij kennismakingen en is hij te zien op onze website (bij de chatfunctie bijvoorbeeld), want zonder die ene reis naar Azië en die ene tussenlanding, had DuSart Pharma niet bestaan vandaag de dag.