samenwerken

Hallo ik ben Opa DuSart.
Welkom bij DuSart Pharma!

Meer info over Opa DuSart

Hoe kan ik u helpen?

  • Heeft u vragen over (het produceren van) voedingssupplementen?
  • Bent u op zoek naar bestaande supplement of wilt u een nieuw product ontwikkelen?
  • Een andere vraag of op zoek naar extra informatie, laten we bellen!

Hallo ik ben Opa DuSart.
Welkom bij DuSart Pharma!

Meer info over Opa DuSart

Fill 1

Bedankt namens Opa Dusart, houd uw inbox in de gaten

Artikelen Nieuwsbrief

Verbeterde techniek extended release tablet

Een geoptimaliseerde, compactere tabletformulatie met verlengde afgifte? Het kan met een innovatief ingrediënt afkomstig van planten dat speciaal is ontwikkeld voor nutraceutische toepassingen.

Deze op cellulose gebaseerde stof vormt een beschermend gel-laagje om het tablet en zorgt daarmee voor een verlengde afgifte van de actieve ingrediënten, waardoor zij geleidelijk aan het lichaam worden afgegeven. Wat kunt u verwachten bij het gebruik van dit product?

Bewezen verlengde afgifte van werkzame stoffen, waardoor het aantal doseringen kan worden verminderd.

– Optimalisering van de dosering en de kleinst mogelijke tabletgrootte.

Effectieve stabiliteit: de cellulose staat bekend staat om zijn uitstekende stabiliteit. Het is bestand tegen veranderingen in vochtigheid en temperatuur, waardoor het een ideale keuze is voor supplementen die langere houdbaarheidsdata vereisen.

Verbeterde oplosbaarheid: In vergelijking met andere vormen van cellulose heeft dit product een verbeterde oplosbaarheid. Dit betekent dat het gemakkelijker kan worden opgenomen door het lichaam, waardoor de biologische beschikbaarheid van de actieve ingrediënten in het supplement wordt vergroot.

Veiligheid en verdraagbaarheid: Het is een hypoallergeen product, goed verdraagbaar en heeft een hoog veiligheidsprofiel. Het is geschikt voor zowel veganisten als mensen met verschillende voedselallergieën.

Al met al biedt het een waardevolle toevoeging aan supplementen vanwege de functionele eigenschappen, stabiliteit, oplosbaarheid en veiligheid. Voorafgaand aan de keuze voor een ingrediënt is het altijd belangrijk om de specifieke behoeften en doelen van het supplement te overwegen. Wij denken graag met u mee.