samenwerken

Hallo ik ben Opa DuSart.
Welkom bij DuSart Pharma!

Meer info over Opa DuSart

Hoe kan ik u helpen?

  • Heeft u vragen over (het produceren van) voedingssupplementen?
  • Bent u op zoek naar bestaande supplement of wilt u een nieuw product ontwikkelen?
  • Een andere vraag of op zoek naar extra informatie, laten we bellen!

Hallo ik ben Opa DuSart.
Welkom bij DuSart Pharma!

Meer info over Opa DuSart

Fill 1

Bedankt namens Opa Dusart, houd uw inbox in de gaten

Nieuws

Kennismakingsinterviews met Ronald en Alexander

Alexander hebben we al geïntroduceerd in de maandelijkse nieuwsbrief, vandaag willen we hem én Ronald ook op onze website introduceren. Samen vormen zij namelijk het gezicht van DuSart Pharma voor onze klanten! We stellen hen een aantal vragen.

Wie ben je?
Ik ben Ronald Kruijer, 49 jaar, geboren in Tuitjenhorn en nu woonachtig in Valkenburg. Na verhuizing van een vorige werkgever ben ik een korte periode werkzaam geweest bij een niet commercieel bedrijf. Daar merkte ik dat ik veel beter tot mijn recht kom in een commerciële omgeving en ben dan ook op zoek gegaan naar een meer commercieel bedrijf dicht bij huis. Nu sinds 1 april werkzaam bij DuSart als Customer Support Manager, waar ik mij tot nu toe prima op mijn plek voel.

Hoe kijk je naar contact met klanten en wat vind je daarin belangrijk?
Ik heb 15 jaar ervaring bij een parallel handelsbedrijf, waar de klant als belangrijkste deel van de business gezien werd. In die jaren heb ik het mij eigengemaakt om op een juiste manier te investeren in verschillende klanten van over de hele wereld. DuSart’s #DedicatedtoService ligt daarvan in het verlengde: de klant is het belangrijkst en het is goed je te realiseren dat je in het belang en perspectief van de klant een goed antwoord moet kunnen en willen geven.

Wat wil jij de komende jaren bereiken bij DuSart?
Als Customer Support Manager wil ik meer in mogelijkheden denken om klanten een nog hoger niveau van service te verlenen. Dat betekent ook dat service verdergaat dan alleen tijdens of na het proces van samenwerken, maar dat we als DuSart aan de voorkant ook al onderscheidend kunnen zijn voor (nieuwe) klanten in wat we hen aan service en dienstverlening kunnen aanbieden.

Ronald & Alexander

Wie ben je?
Ik ben Alexander, 41 jaar oud en samen met Eveline en onze twee kinderen van 8 en 5 woon ik in Hoofddorp. Ik heb een passie voor lekker en gezond eten en in mijn vrije tijd neem ik dan ook graag de tijd om uitgebreid te koken voor mijn gezin of tijdens etentjes voor familie en vrienden. Om een beetje in vorm te blijven doe ik aan beachvolleybal; lekker met de blote voeten in het zand! In de zomer natuurlijk lekker buiten en de rest van het jaar indoor in Aalsmeer.

Hoe kijk je naar contact met klanten en wat vind je daarin belangrijk?
Fijne en duurzame relaties opbouwen, luisteren en goed communiceren vind ik belangrijk. Ik voel mij dan ook helemaal op mijn plek bij DuSart Pharma waar de persoonlijke interactie belangrijk is en er met respect met elkaar, en met klanten, wordt omgegaan. Met mijn jarenlange ervaring bij diverse productiebedrijven in het ondersteunen van klanten ben ik ervan overtuigd de beste service te kunnen geven die zorgen dat zowel de klant als DuSart Pharma succesvol blijven!

Wat wil jij de komende jaren bereiken bij DuSart?
Met mijn positieve instelling zoek ik graag de samenwerking met (nieuwe) klanten en mijn collega’s om mooie oplossingen te vinden, zodat we gezamenlijke doelen kunnen bereiken.