samenwerken

Hallo ik ben Opa DuSart.
Welkom bij DuSart Pharma!

Meer info over Opa DuSart

Hoe kan ik u helpen?

  • Heeft u vragen over (het produceren van) voedingssupplementen?
  • Bent u op zoek naar bestaande supplement of wilt u een nieuw product ontwikkelen?
  • Een andere vraag of op zoek naar extra informatie, laten we bellen!

Hallo ik ben Opa DuSart.
Welkom bij DuSart Pharma!

Meer info over Opa DuSart

Fill 1

Bedankt namens Opa Dusart, houd uw inbox in de gaten

Nieuws

Nieuw bij ons: de PTK PR1500 tabletteermachine

Om onze producten van een nog hogere kwaliteit te voorzien en tegelijkertijd snel aan onze klanten te kunnen blijven leveren, heeft DuSart Pharma een nieuwe PTK-tabletteermachine aangeschaft.

Deze machine is voorzien van automatische gewichtsregulering, waardoor de gewichten per tablet tot een minimum beperkt kunnen worden. Daarnaast worden hardheid en dikte door de machine gecontroleerd. Deze controles zorgen gezamenlijk voor een kwalitatief hoogwaardig product. Om ervoor te zorgen dat de machine niet stil hoeft te staan en de tabletten stofvrij verpakt worden, is het ook voorzien van een automatische poeder opvoerunit en een automatische ontstofferunit.

Met deze machine is het mogelijk om tabletten te produceren met een maximale diameter van 25 mm (rond of een aparte vorm). Met behulp van de tooling-leveranciers is het mogelijk om bijna elke gewenste vorm te ontwikkelen. Afhankelijk van de receptuur en tabletvorm kunnen tablet gewichten tot 2000 mg behaald worden.

In het kader hierboven zijn enkele voorbeelden van mogelijke tabletvormen te zien. Verder zijn speciale vormen zoals tabletten met embossing of debossing mogelijk.

De snelheid en flexibiliteit van de machine heeft een positieve impact op het produceren, op het wisselen van tooling / product en daarnaast kan de machine in korte tijd eenvoudig gereinigd worden. Hierdoor kunnen we onze klanten snel van dienst zijn in het leveren van onze producten.

Klik hier om een video te bekijken van de machine.